Perutusan YDP

Saya mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan SELAMAT DATANG ke laman web Majlis Daerah Besut yang telah dibangunkan khususnya untuk memberikan sumbangan kepada negara dalam merealisasikan sebuah kerajaan elektronik (e-government).

Saya bersyukur kerana kami dapat mempersembahkan laman web ini untuk tatapan dan pengetahuan pengunjung-pengunjung semua. Kepada semua pengunjung laman web ini saya berharap agar ianya menjadi satu input kepada semua mengenai maklumat Majlis, peranan dan fungsi serta perkhidmatan yang kami sediakan.

Laman web ini juga merupakan satu garis panduan yang boleh digunapakai oleh pelanggan dalam berurusan dengan Majlis dan besarlah harapan saya agar maklumat ini dapat digunakan dengan sebaik mungkin dalam usaha kita untuk sama-sama membangunkan Daerah Besut ini.

Akhir kata, saya mengucapkan selamat melayari laman web Majlis Daerah Besut dan berharap agar pengunjung semua berpuas hati dengan persembahan ini. Sekiranya pihak tuan mempunyai apa-apa cadangan dan komen yang membina sila kemukakan kepada kami bagi penambahbaikan laman web ini. Sekian, terima kasih.

ENCIK MOHD SUKERI BIN IBRAHIM

YANG DIPERTUA MAJLIS DAERAH BESUT

ydp
00823145
  • Kemaskini : Ahad, 21 Julai 2024 |  Jumlah Pelawat :
Image

MAJLIS DAERAH BESUT,
22200 Besut,
Terengganu Darul Iman.

Ahad - Khamis : 8:00pg - 5:00ptg

T : +609 6956 388
HL : +609 6957 400
F : +609 6956 199
E : mdb@terengganu.gov.my

IKUTI KAMI

Penafian : Majlis Daerah Besut (MDB) tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini.

Paparan Terbaik : Menggunakan versi terkini pelayar Internet Explorer / Mozilla Firefox / Google Chrome / Safari dengan resolusi 1366 x 768.

Hakcipta Terpelihara © 2024 Majlis Daerah Besut

Majlis Daerah Besut

MyGov Portal Amiro Technology Sdn Bhd

TERENGGANU PAY

Dasar Privasi