KUNJUNGAN HORMAT PENGURUS CAWANGAN BANK RAKYAT JERTEH KEPADA YANG DIPERTUA, MAJLIS DAERAH BESUT

KUNJUNGAN HORMAT PENGURUS CAWANGAN BANK RAKYAT JERTEH KEPADA YANG DIPERTUA, MAJLIS DAERAH BESUT  

19 Oktober 2023 - En. Mohd Sukeri Bin Ibrahim , Yang Dipertua Majlis Daerah Besut telah menerima kunjungan hormat daripada Encik Azhar bin Yusoff - Pengurus Bank Rakyat Cawangan Jerteh .  

Dalam kunjungan hormat ini, pegawai kedua-dua agensi ini telah berkenalan dan ramah mesra dan secara tidak langsung merapatkan hubungan diantara MDB dengan Pihak Bank.  

Kunjungan hormat ini juga sebagai platform untuk merancang kerjasama diantara kedua-dua agensi pada masa akan datang.


KUNJUNGAN HORMAT PENGURUS CAWANGAN BANK RAKYAT JERTEH KEPADA YANG DIPERTUA, MAJLIS DAERAH BESUT   19 Oktober 2023 - En. Mohd Sukeri Bin Ibrahim , Yang Dipertua Majlis Daerah Besut telah menerima kunjungan hormat daripada Encik Azhar bin Yusoff - Pengurus Bank Rakyat Cawangan Jerteh .   Dalam kunjungan hormat ini, pegawai kedua-dua agensi ini telah berkenalan dan ramah mesra dan secara tidak langsung merapatkan hubungan diantara MDB dengan Pihak Bank.   Kunjungan hormat ini juga sebagai platform untuk merancang kerjasama diantara kedua-dua agensi pada masa akan datang.

00787531
  • Kemaskini : Ahad, 10 Disember 2023 |  Jumlah Pelawat :
Image

MAJLIS DAERAH BESUT,
22200 Besut,
Terengganu Darul Iman.

Ahad - Khamis : 8:00pg - 5:00ptg

T : +609 6956 388
HL : +609 6957 400
F : +609 6956 199
E : mdb@terengganu.gov.my

IKUTI KAMI

Penafian : Majlis Daerah Besut (MDB) tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini.

Paparan Terbaik : Menggunakan versi terkini pelayar Internet Explorer / Mozilla Firefox / Google Chrome / Safari dengan resolusi 1366 x 768.

Hakcipta Terpelihara © 2023 Majlis Daerah Besut

Portal Rasmi Majlis Daerah Besut

MyGov Portal Amiro Technology Sdn Bhd

privasi

TERENGGANU PAY